Onze praktijk

Filosofie

Een passende behandeling wordt uitgevoerd wanneer wij uw wensen, in combinatie met onze professionele kennis, samenvoegen.

De status van uw gebit en gezondheid worden nauwkeurig bekeken om de beste oplossing voor uw tandheelkunde problemen en wensen te kunnen uitvoeren.

Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk en een individuele oplossing!

In onze praktijk wordt tandheelkunde op een hoog niveau nagestreefd. Het team bestaat uit 2 tandartsen, 1 parodontoloog/implantoloog, 3 mondhygiënisten, 5 assistenten en 1 administratieve medewerker.

Tandarts Torres de Heens (Gaudy) is in 1999 afgestudeerd als tandarts aan het prestigieuze UCV in Venezuela

Gaudy is een enthousiaste tandarts met een ruime ervaring in verschillende disciplines van de tandheelkunde. Ze heeft haar Masteropleiding Tandheelkunde aan het ACTA, Amsterdam gevolgd waar ze ook les heeft gegeven aan studenten. Ze volgt regelmatig cursussen in Nederland en in het buitenland. Tevens is tandarts Torres de Heens in 2010 gepromoveerd in de Parodontologie aan het ACTA, Amsterdam met haar proefschrift “Periodontitis in Twins” en heeft lezingen gegeven bij toonaangevende Internationale Congressen.

Tandartspraktijk Torres de Heens

Microscoop

In onze praktijk maken wij bij behandelingen en voorlichting aan de patiënt gebruik van zo’n microscoop. 

Met de behandelmicroscoop krijgt de tandarts tijdens een behandeling een beter zicht op het werkgebied in de mond van de patiënt.

Tandartspraktijk Torres de Heens

Mondscan

Ter vervanging van het maken van afdrukken ten behoeve van kronen en bruggen hebben wij een digitale mondscanner (Itero Cadent).

Deze techniek waarborgt een zeer nauwkeurige manier van werken welke de pasvorm van een kroon of brug enorm ten goede komt.
Een ander groot voordeel voor de patiënt is dat er geen afdruk meer gemaakt hoeft te worden hetgeen als zeer comfortabel ervaren wordt.